Ambassadeur van de Freedom Run, wat is dat?

‘Ambassadeur’ is een informele titel. Speciaal meegegeven aan de deelnemende lopers van de editie 2015 en 2016. Door deel te nemen aan de eerste en / of tweede editie van de Freedom Run is een gedeelte van het inschrijfgeld voor die deelnemers, en nu ambassadeurs, apart gehouden om voor hen de onderstaande voordelen te kunnen bieden.

Kunt u nu nog deelnemer en ambassadeur worden?

Ja, dat is mogelijk en blijft tot en met de editie 2019 , ons eerste lustrum, tot de mogelijkheden behoren.

Hoe ?

Uitsluitend door u in te kopen.

Daarmee haalt u de achterstand ten opzichte van eerdere deelnemers  in.

In 2018 is het bedrag om u in te kopen als lopende ambassadeur van de Freedom Run vastgesteld op 15 euro  (+ het inschrijfgeld van de afstand waaraan u in 2018 deelneemt)

Kunt u zonder deel te nemen ambassadeur worden ?

Ja, graag. U betaalt dan eenmalig 25 euro.

Welke voordelen verbinden wij voor u aan het ambassadeurschap?

Wij zijn trots op iedere deelnemer die het ambassadeurschap op zich heeft genomen. En op iedere volgende ambassadeur die zich aanmeldt. Het ambassadeurschap biedt u de volgende voordelen:

  • Altijd als eerste op de hoogte van nieuws berichten. Bijvoorbeeld over de datum van de eerstvolgende Freedom Run.
  • Voorrang bij inschrijving met een aparte link voor uw aanmelding.
  • Aanwezig mogen zijn bij het doven van het vrijheidsvuur op het Eindhovens stadhuisplein in oktober inclusief drankje en hapjes in het stadhuis.
  • Korting van 50% op de deelname aan de jubileumeditie van de Freedom Run in 2019. Een zeer speciaal evenement in verband met de 75-jarige viering van de bevrijding van Eindhoven, Son en Best (Voorwaarde is wel dat u bij de voorgaande editie in 2015 en / of 2016 en bij de edities van 2017 en 2018 betalend deelnemer bent).
  • GRATIS jubileum kledingstuk in 2019 bij 75 jaar bevrijding Eindhoven, Son en Best (Voorwaarden zijn dezelfde als hierboven genoemd).
  • Zeker zijn van deelname aan het defilé op 18 september 2019 als ‘hardlopende’ ambassadeur voor de Freedom Run.

In vrijheid kunnen blijven hardlopen, dat vinden wij belangrijk, en u hopelijk ook. Van iedere  ambassadeur hopen wij dat u het Freedom Run evenement positief wil uitdragen. En , als het even kan, nieuwe deelnemers weet te interesseren.

Heeft u nog andere wensen of juist nieuwe ideeën om de Freedom Run en haar thema nog verder te promoten laat het ons weten.

Share This